13.Geleneksel İftar Programımız Hoş ve Dostane Bir Ortamda Gerçekleşti.

Özalp Saray İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğimizin Düzenlemiş Olduğu 13.Geleneksel İftar Programımıza Başta Üyelerimiz, Van Vakfımız, Bir Çok Sivil Toplam Kuruluşumuz, İş Adamlarımız, Sanatçılarımız ve Basının Yoğun Kalıtımıyla Görkemli, Hoş ve Dostane Bir Ortamda Gerçekleşti.

Van Ensar Vakfı Başkanı Sn. Osman Nuri Gülaçar ve Hazfı Ömer Merey ’in Kuranı Kerim Tilavetinden Sonra Dernek Müdürümüz Fesih Yorulmaz Tarafından Sunulan İftar Programına Katılan Misafirlere  Teşekkür Ettikten Sonra Yöneticilerin Takdim Edilmesi ile Başlayan Programımızda

Dernek Başkanımız Sn. Mehmet Uçkan’ın Selamlama ve Hoşgeldin Konuşmasının Ardından İcra Kurulu Başkanı Sn. Hüsamettin Ağar’ın Faaliyetler Hakkında Bilgi Vermesi ile Onursal ve Kurucu Başkan Sn. Ekrem Eralmaç Gelişen Toplumların Sivil Toplum Kuruluşlarına Duyulan İhtiyaç Temalı Koşulması ile Tamamladı iftar Programımıza Katılan  Van Vakfı Genel Başkanı Sn. Nizamettin Ağar, Vişad Genel Başkanı Sn. Ahmet Fatih Hatunoğlu, Anadolu Konfederasyon Başkanı Sn. Yusuf Tunçil ve Çaldıran Dernek Başkanı Sn. Seyithan Bilici Selamlama Konuşmaları Yaptılar.
Derneğimizin Kuruluşundan Bu Yana Hiçbir Desteğini Esirgemeyen Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan Özbey Yaptığı Konuşmada Yeni Yönetimi Kutlayarak  Özalp-Saray Derneğinin Bütün Başkanlarını Bir ve Beraber Görmek Apayrı Bir Durum Makamları Mevkileri Benliklerini Ayaklar Altına ve Sadece Hizmet Etme Anlayışı Bunu Bir Benzeri Başka Yerde Görmek Mümkün Değil. Hepsini Yürekten Tebrik Ederek Konuşmasını Sonlandırdı.

Bu Sene 4.sunu Düzenleyeceğimiz Geleneksel Boğaz Turuna Vesile Olan Ulaştırma ve Denizcilik Başkanlığı Genel Müdür Sn. Cemalettin Şevli Konuşmalarında Bu Coşkulu İftar Programımda Siz Değerli Hemşehrilerimle Birlikte Olanın Mutluluğunu ve Sevincini Yaşamaktayım Derneğimizin Yönetimine Sonsuz Teşekkür eder Her Zaman Yanınızda Olduğumu Söyleyerek 4.Geleneksel Boğaz Turu Müjdesi Vererek   Konuşmalarını Sonlandırdı.

Özalp-Saray kültür Sanat Birimi Sanatçılarından Mehemedı Serhedi ve Tuncer ÖZALP Hazırladığı Müzik Şöleni İle Sonlandı Program Sonunda Dernek Başkanı Sn. Mehmet Uçkan Derneğin Kuruluşundan bu Yana Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Biz bu İşe Gönül Verdik ve Kendimize En İyiyi Yapmayı Hedef Seçtik. Yönetimim Adına Tekrar Katılımlarınızdan dolayı Şükranlarımız Sunuyorum. Yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyor Hayırlara Vesile Olmasını Diliyor Saygılarımı Sunuyorum” dedi.  Ve Bitti
13 Geleneksel İftar Programı Katılım Sağlayan

Katılan İş Adamlarımız

Sedef İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hc. Şahabettin Sürü