7.Geleneksel İftar Yemeğine Davet

Özalp-Saray derneğinin, kurulduğu günden bu yana hep çok önemli faaliyetlere imza attı. Ne var ki, Talip olduğumuz şey çok kıymetlidir; ulaşmak istediğimiz hoşgörüdür, birlik ve beraberliktir. Hangi görüş ve düşünceden olursak olalım, bizlere bir arada bulunabileceğimiz bu derneğimiz çok ciddi ve kıymetli çalışmaları hedefine koymuş Böylesine kıymetli hedefleri gerçekleştirmek kolay olmadığı gibi, elde edildikten sonra muhafaza etmekte kolay değildir. Özalp-Saray derneğinin bu konuda yaptıkları, İstanbul’da bulunan hemşerilerimizi bir araya getirme, sıkıntıları ve sevinçleri giderme gayretiydi.

Evet, diyalog ve hoşgörüden geçerek toplum barışına ulaşmak değerler üstü bir değere sahip bulunduğundandır ki, onun değerinin, kıymetinin ne kadar olduğunu anlamamız ve ona göre kendisine sahip çıkmamız için elli defa da kırsak da kırsalar da, yine kırılmadan yerimizde kalacak, herkesi sevgiyle, şefkatle kucaklayacak ve yarınlara birbirimizi severek yürüyeceğiz.

Her sene Geleneksel İftar yemeğinin verdiğimiz Avcılar Bener Restoranda Faaliyete olmadığı için Esenyurt Kültür Merkezinde vereceğiz.

Tekrar, siz değerli hemşerilerimizi dostlarımızı ve hayırsever iş adamlarımızı bu mutlu günümüzde hep beraber memleket hasreti giderecek İftar yemeğine ailece bekliyoruz. , hakkımızda rahmet ve mağfirete vesile olmasını diler, hepinizi en derin saygılarımızla selamlarız.

Mübarek Ramazan’ın üçte biri geride kaldı. Bir insan ömrü içerisinde 30 gün kısa bir süredir, gelir geçer; tıpkı insan ömrü gibi

Bugünlerden geriye halis bir kalple tutulan oruçlar, verilen zekât ve sadakalar, yapılan iyilikler kalacak.

11.08.2011 Cumartesi

Esenyurt Kültür Merkezi