Aşureli Üye Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

3 Ayda Bir Yapılması Planlanan Üye Bilgilendirme Toplantısının  Bu Hafta Sonu Başarılı Bir Organizasyonla Gerçekleştirildi. Toplantıda Moderatörlük Yapan Genel Sekreterimiz Sn. Mehmet Uçkan Toplantının Alışıyla Günün Anlam ve Önemine Değinerek

Açılış konuşması için Özalp-Saray Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Ağar Davet Etti.

Başkan Ağar Selamlamanın Ardından Kısaca Faaliyetlerden Bahsederek Verdikleri Sözleri Yerine Getirdiğini ve Desteklerinden Dolayı Her Kese Şükranlarını Sunan Başkan Ağar Gün Sizin Gününüz Siz Konuşun Biz Dinleyelim Siz İsteyin Biz Yapalım Diyerek Moderatöre Bıraktı.

Söz Hakkı Alan Üyelerden Övgü Dolu Sözler ve derene k faaliyetlerine Takdire Şayan Buldukları Derneğimizin, Dernekçilikten Çıkmış Dernekçiliği Aşmış. Arık Vakıf a Doğru Gittiğini ve Bu Talebin Biran Önce Hayat Geçilmesini İstediler. Üye Aidat Konusunda Gelen Taleplere Yönetim ve Başkan Bir Seferliğe Mahsus aidat Borcunu Yarısını getirene Diğer Yarısını Dernek Tarafında Karşılanacağı Kararı Alındı.

Derneğimizin Onursal ve Kurucu Başkanı Sn. Ekrem Eralmaç Her Zamanki Gibi, Her Söylemde ve Her Eylemde Değindiği ‘’Birliğimiz ve Beraberliğimiz’’ Önemine Vurgu Yaparak Gelinen Durumu Değerlendirerek Barış Sürecine Sahiplenme ve Heba Olmaması İçin Her Kesin Çaba Sarf Etmesi Gerektiğini Söyledi.

• Yazının Tarihi: 22 Kasım 2014