DOGASİAD Dernek Başkanı Bedrettin Akyol Dedeman Otelde Kahvaltılıda..

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sanayici ve İşadamlarını bir çatı altında toplayarak (DOGASİAD)’ı kuran Bedrettin Akyol ve yönetimi, derneğin faaliyet ve amaçlarını anlatmak için Dedeman Otelde kahvaltılı program düzenledi. Programın Sunuculuğunu Dernek 2.Başkanımız Mehmet Uçkan’ın Yaptığı Programa Bir Çok İş Adamı ve Sivil Toplum Kuruluşları Katıldı.

Derneğimizden Onursal Başkanımız Ekrem Eralmaç, Dernek Başkanımız Nihat Bozkuş, İcra Kurulu Başkanımız Hüsamettin Ağar, Genel Sekreterimiz Turan Katıldı, Denetleme Kurulu Üyesi Aydın Ertürkmen, İnşaat Komisyonu Başkanı Bülent Kılıçal, Eğitim Komisyonu Başkanı Emin Benöz Katılarak Derneğimize Büyük Emekleri Olan Bedrettin Başkana ve Yönetimini Bu Buluşmadaki Memnuniyetlerini Dile getirmişlerdir.

c

b

Doğu ve Güneydoğu Anadolu sanayici ve iş adamları Başkanı Bedrettin Akyol’un Konuşmasında Satır Başları

SAM_0332-300x169

546545-1-300x134 “SİZLERLE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

DOGASİAD Başkanı Bedrettin Akyol, İş adamları ile büyüyen derneğimiz sizlerin katkısıyla sizlerin sayesi ile daha güçlü daha verimli olacaktır. Dogasiad üyesi olsun veya olmasın tün Doğu ve Güneydoğulu Sanayici ve iş adamlarının hassasiyetlerini gözeterek çalışmalarına devam edecektir. Memleketlerinden bir vesile ile İstanbul’a gelip çalışan, üreten, ülkesine ve milletine menfaati olan siz değerli iş adamlarımızı bir çatı altında toplamak için kurduğumuz bu derneği toplumun ve bölgenin yararı doğrultusunda hareket edeceğimizden emin olabilirsiniz. Bölgenin hassasiyetini gözeterek çalışmalarımıza yön verecek olan bizleri yalnız bırakmamanızı talep ediyorum. Amacımız iş adamlarımızla birlikte hareket ederek milletimize daha faydalı işler yapmaktır. Ticaretle birlikte sosyal projeleri de önemsediğimizi bilmenizi isterim. Özellikle bölge insanının yaşadığı ekonomik sorunları göz önüne aldığımızda birlik ve beraberliğimizin önemini artırdığını ifade etmeliyim. Bizler istihdamla birlikte insanı değerlerimizi de ön planda tutmalıyız. Bu nedenle bireysel çıkardan çok toplumsal çıkarı ön plana almalıyız. Aynı zamanda sizlerin fikirleri düşünceleri bizlere yol gösterici olup, daha güçlü verimli olmamızı sağlar. Fikir ve önerilere her zaman açık olduğumuzu belirtmekle birlikte her türlü katkı ve desteğinize de ihtiyacımız var. Bu gün daha yolun başındayız, sizlerle daha güçlü olacağımızın bilincinde olarak, iş birliğinin devam etmesi umuduyla, bize destek veren herkese teşekkür ederim.” Dedi.

20160306_103420a

• Yazının Tarihi: 8 Mart 2016