DERNEĞİMİZ

Bizim Temel Amacımız  Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, sosyal ve kültürel yapımızı , sevgi ve saygı çerçevesi içinde, dostluk ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın esas alındığı, çağdaş metot ve teknikleri kullanarak, profesyonel yönetim anlayışı içinde, üyelerin bilgi,birikim ve kültürel gelişimini  esas alan örnek bir dernek olmayı amaçlamaktadır.. Yönetimde öncülük anlayışı içerisinde, üyeler arasında koordinasyon sağlayarak karşılıklı iletişim içinde olmak. Amaç ve hedeflerimize ulaşmak için araştırma yapmayı, bunları yayınlamayı, yeniliklere açık olmayı, gelişen ve değişen bilişim ve iletişim araçlarını kullanmayı ilke edinmiştir.