Mazhat Tonka’nın Kardeşinin Düğününde

Özalp-Saray Dernek Başkanı Hüsamettin Ağar Onursal Başkan Ekrem Eralmaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tonka Ailesi’nin Mutlu Günüde Yalnız Bırakmadı.

Genç çiftin düğün törenine de Dernek Başkanı Hüsamettin Ağar  Evlilik, dinimizce yapılması sünnet olan amellerden biridir. iki kişinin aile kurmak üzere kanunların uygun gördüğü şekilde, ruhen ve bedenen bir ömür boyu sürecek şekilde bir araya gelmesi.Bu Anlamda bir araya gelen bu çiftlerin birlikteliğine ve bir ömür boyu mutluluklar dileyerek birbirlerine karşı her zaman sevgi, saygı çerçevesinde olmalarını istedi.

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014