Mehmet Kaya’nın Eşinin Taziyesi Bugün Derneğimizde Kabul Edilmektedir

Eski Yöneticimiz Sn. Mehmet Kaya’nın Eşi Tedavi Gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hakkın Rahmetine Kavuşmuştu.

Dün İkindi Namazına Müteakiben Derneğimizin Yanındaki Camiinde Kaldırılarak Kıraç İstiklal Mezarlığına Defnedildi.

Taziyeleri Bugün Derneğimizde Kabul Edilmektedir.

Merhumeye Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı Dileriz.

İRT: Mehmet 05334979262

• Yazının Tarihi: 8 Aralık 2015

Bu yazıya 2 Yorum Yapıldı.

• Anonim
    9 Aralık 2015 18:20