MUSTAFA YİĞİT

1972-………..

1972 Yılında Van Merkez Adır Köyünde Doğdu. İlköğretimini Fevzi Çakma Okulu’nda Ortaöğretimi – Kazım Kara Bekir Okulu’nda – Liseyi Van Atatürk Lisesinde Tamamlayarak İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji Bölümünü Okurken Adana Çukurova Üniversitesine Geçiş Yaptı. Tekrar İstanbul Üniversitesine İşletme Bölümünü Bitirerek İş Hayatına Atıldı. Yurt Dışında Azerbaycan, Rusya ve Ukrayna’da Ticaretle Uğraşırken Büşra Kimya Sanayi ve Far-Filo Kiralamayı Kurdu. Yakuplu Belediyesine İdare Amirliği Yaparak Beylikdüzü Belediyesinde İse Temizlik Ve Satın Alma Müdürlüğü Görevini İfa Ediyordu. İş Hayatındaki Başarısının Yanında Sivil Toplum Kuruluşlarının Çalışmalarına Önem Veren Ve Özalp Saray Kültür Ve Dayanışma Derneğimizin Kuruluşundan Beri Yönetim Kurulumuzda ve Denetle Kurulu Başkanlığı Görevini İfa Ediyordu. Evli Bir Çocuk Babası 40 Yaşında Aramızdan Ayrılarak Ebediyete İntikal Etmiştir. .

• Yazının Tarihi: 15 Kasım 2014