Prof. Dr. Ahmet Özer Derneğimizi Ziyaret ettiler

TOROS ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Üyesi, Kentleşme ve Yerel Yönetimler Araştırma ve Uygulama Merkezi (KEYAM) kurucusu ve Müdürü ve aynı zamanda ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜM BAŞKANI
Prof.Dr. Ahmet Özer Derneğimizi Ziyaret ettiler. Bu ziyarette Onursal ve Kurucu Başkanımız Ekrem Eralmaç, Dernek Başkanımız Mehmet Uçkan, Genel Sekreterimiz Turan Katıldı ve Yöneticimiz Cengiz Ataç hazır bulundular.. Ziyaret esnasında Türkiye’nin içinden geçtiği süreç, yapılacak olan seçimler, derneğimizin çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, sohbet edildi, değerlendirmeler yapıldı.  Ayrıca

Prof.Dr. Ahmet Özer hocamızın Yeni Yazmış Olduğu ve Altın Kalem Ödülü Alan Bölgemizi anlatan KÖKLERE YOLCULUK adlı Eseri İçin bir tanıtım ve İmza Günü yapılması kararlaştırıldı.

Okuyucuları ve Üyelerimiz ile Derneğimizde Buluşma ve İmza Günü İçin Onursal ve Kurucu Başkanımız Ekrem Eralmaç, Dernek Başkanımız Mehmet Uçkan, Genel Sekreterimiz Turan Katıldı ve Yöneticimiz Cengiz Ataç’la görüş alışverişinde bulunarak İmza Günü İçin Program Yapıldı. Bu program kısa süre sonra duyurulacak ve bayramdan sonra da gerçekleştirilecektir.

• Yazının Tarihi: 4 Haziran 2018

• Necmettin Yalın / 8 Nisan 2016:
  • Mehmet Kaya / 29 Aralık 2015:
  • Ekrem Eralmaç / 22 Aralık 2015: