STK’larımızdan Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Özalp Saray Derneğimizin Kurucu ve Onursal Başkanı Ekrem Eralmaç’ın Organizasyonuyla Van Vakfımızın yeni yönetimi ile Van Dernekleri istişare ve kaynaşma toplantısının Derneğimizin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Van Vakfı yönetimi, VİŞAD yönetimi, FED ve STK Başkanları ile diğer konuşmacıların ortak vurgusu birlik ve beraberlik oldu.

Van Vakfının ve Van Derneklerinin katılımıyla birlik ve beraberlik anlamında fevkalâde sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Birlik ve beraberlik vurgusunun ahim olduğu toplantıda Prof. Dr. Ahmet Özer’in Söyleşisi ve Green House Sahibi Sanatçımız Mıhemedı Serhedi ve Ünal Zorer’in muhteşem sesleri renk katı.

Derneğimiz Adına Katılım Sağlayan ve Emeği Geçen Herkese Şükranlarımızı Sunuyoruz

• Yazının Tarihi: 22 Ocak 2017