Üyelerimizden Erdal Ebinçin Yengesi Merhum Saniye Vefat Etti.

Savatlı ( Hespıstan) Köyü Üyelerimizden Erdal Ebinçin Yengesi Merhum Saniye Vefat Etti.

Zeytinburnu  Yedikule Göğüs Hastanesinde Allahın Rahmetine Kavuşmuştur. Cenazesi Derneğimizin Yanındaki Camide Öğlen Namaza Müteakiben Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Gülbahçe Mezarlığına Defnedildikten Sonra Taziyeleri Dernekte Bay ve Bayanlar Tarafından Küçükköy Savatlı Köy Derneğinde  Kabul Edilmiştir.  Merhuma Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Baş Sağlığı Dileriz.

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014