2.Olağan Kongreye Davet

KONGREYE DAVET

Değerli Hemşerilerimiz ve Dostlarımız

Özalp-Saray Kültür ve Dayanışma Derneğinin 26 Nisan 2009 tarihlerinde Dernek Binasında düzenleyeceği 2.Olan Kongremize sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Kongre programımızın amacı, öne çıkan konuları irdelemek ve yarım kalan projelerimizi uzman dernekçilik anlayışı ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak çözmek. Derneğimiz bu kongrede Van’ımızın bu güzel İki İlçesinin İnsanlarıyla özgür bir ortamda sıkıntılarımızın tartışılacağı, aynı zamanda pek çok değerli insanlarımızı bir araya getirmeyi planlanmaktadır.

Sizleri, 2.Olan Kongremizde yer almak üzere davet ediyor, birlikte hoş zaman geçirmeyi umduğumuz bu etkinlikte sizlerle birlikte olmayı diliyoruz. 26 Nisan da buluşmak ümidiyle… Saygılarımızla,

Yönetim Kurulu Adına Başkan

Ekrem ERALMAÇ