3.Geleneksel Futbol Turnuvası Stardı

İki İlçemiz Derneği olan Özalp-Saray Derneği tarafından organize edilen ve 16 takımın 4 grupta mücadele edeceği futbol turnuvası 19.06.2010 Cumartesi günü Gaziler Şehir stadında İstanbuldaki İşadamlarımız , dostlarımız ve Üyelerimiz ile  Özalp Saray ve Sağmalı Belediye Başkanları ile Özalp Saray Kaymakamları davet edildiği 3.Geleneksel Futbol turnuvansa ayrıca Esenyurt belediye başkanı ve Kaymakamı ile Emniyet müdürü de davet edildi.

Derneğimizin Sportif faaliyetler komisyonu himayesinde yapılacak olan futbol turnuvası düzenlenecek bir törenle başlayacak.

Spora insanı birleştiriyor kaynaşmamızı sağlıyor. Spor yaparken de her zaman centilmen ve ahlaklı olmalıyız diye konuşan Sportif faaliyetler komisyonu Başkanı Sn. Bedrettin Akyol; “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün o sözünü hatırlatmak gerekiyor. Büyük önder Atatürk “Ben Sporcunu zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözleriyle spora ve sporcuya verdiği önemi dile getirmiştir

En iyi sporcu nefsini yenen, yenildiği zaman rakibini tebrik eden ve alkışlayan sporcudur. İnşallah turnuvamız kazasız belasız, sakatlık olmadan güzel şekilde noktalanacak. Geçen sene katılımın oldukça yüksek olan turnuva maçlar Tribünler tamamen dolarken karşılaşma için Köyü takımlarının maça çıkmasıyla tam bir şölen havası yaşandı. Maça iyi hazırlanan takımlar da kıyasıya mücadele etmişti. Takımların seyircileri birbirlerini alkışlarken, turnuvanın amacına yakışır sahneler oluşmuştu. Bu Turnuvalarımızın daha da güzelleşmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır.

Ben bu dernekte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum tüm takımlarımıza centilmenlik içerisinde başarılar diliyorum” diyen Sportif faaliyetler komisyonu Başkanı Sn. Bedrettin Akyol, konuşmasının ardından turnuvanın başlama heyecanla beklediklerini söyleyerek takımlara başarılar diledi.

S.N

TAKIM