İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Yara’ın Taziye Kabulleri

İcra Kurulu Başkanımız Hüsamettin Ağar’ın Dayısı Ziyaeddin Koç Esenyurt’taki Evinde Vefat Etmişti. Cenazesi Derneğin Yanındaki Camide Hazırlanarak Van Gönderildi Kurucu başkanımız Ekrem Eralmaç Dernek Başkanımız Nihat Bozkuş ve İcra Kurulu Başkan Yrd. Erdal Ebinç Katılımıyla Van’daki Aile Mezarlığına Defnedildi. Van’daki Taziye Kabulünde Sonra 29.11. 2015 Tarihlerinde Derneğimizde Anı Zamanda Van’da Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Yara’ın da Dedesinin Taziye Kabulu Beraber Yapıldı.  Tekrar Merhum ve Merhumeye Allahtan Rahmet Kederli Ailelerine Başsağlığı Dileriz.

ÖZALP-SARAY DERNEK YÖNETİMİ

• Yazının Tarihi: 29 Kasım 2015