Kitap Kampanyası

Yeni nesillere  armağan sloganı ile başlatılan kitap kampanyası ile ilgili açıklama yapıldı. Dernek Başkanı Ekrem ERALMAÇ ‘tan yapılan açıklamada “Tüm dostlarımızı ve üyelerimizi katılımıyla kitap bağışı kampanyası düzenleyeceğiz. Kampanya ile Özalp-Saray’da “İlköğretim çağındaki okullar için gerekli ansiklopedi, eğitim, ders, test kitapları, roman ve hikayeler; kırtasiye malzemeleri, atlas, harita, Atatürk resimleri ayrıca bilgisayar, VCD, DVD ve teyp gibi elektronik malzemeler de kampanyaya dahildir”  Yeni nesillere  armağan etmeyi hedefliyoruz denildi.

Bizlerin yarınını kuracak olan nesillerini, bilgi çağına hazırlamak için, gerekli kültür desteğini sağlamak hepimizin görevi olmalı.” Düzenledikleri sosyal ve kültürel çeşitli faaliyetlerle topluma ve gelecek nesillere faydalı bir hizmete vesile olmayı ciddiyetle hedeflediklerini açıklayan ERALMAÇ kitap kampanyasına katılmak isteyenlerin, yeni ve kullanılmış kitap bağışı yanında eğitim öğretim için gerekli tüm araç-gereç yardımında da bulunabileceklerini açıkladı.

• Yazının Tarihi: 14 Kasım 2014