Mehmet Uçkan

SAYGIDEĞER ÜYELERİMİZ,

Kimler gelmiş, kimler geçmiş, bu köklü kurumdan. Bu güzide derneğin kurulmasına vesile olanlara, kuranlara, yönetenlere, yaşatanlara, destekleyenlere selam olsun. Denetleme Kurulu Başkanımız Merhum Mustafa Yiğit ve ahirete intikal edenlere Allah ‘tan rahmetler diliyoruz. Mekânları cennet olsun. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

 

 

Yine bu hizmet çınarının bu günlere gelmesinde emeği geçen başta Kurucu Dernek Başkanımız Ekrem Eralmaç ve görev yapmış tüm dernek başkanlarımıza, yönetim ve denetim kurulu üyelerimize de şükranlarımızı saygılarımızı sunuyoruz. Hepsinin emeklerine sağlık . Bu güzel eserin 12. Yılında, bu emeklere sahip çıkmanın mutluluk ve gururunu taşıyoruz.
Şahsım ve yönetimim, güncel tabirle Sivil toplum Kuruluşu, daha öncesinde Dernekçilik ve daha öncesinde Cemiyetçilik kelimesinin kökeni olan birlik ve beraberliğe inanan ve bunu sadece lafta değil özünde de yaşayan insanlarız. Madden ve manen meşakkatli ve yorucu bir faaliyet olan dernekçilik faaliyetini her birinin gönül eri olduğuna inandığım yönetici arkadaşlarım yerine getirip manevi hazzını yaşamaya gayret ediyoruz. Bu çerçevede tüm üyelerimizin toplumsal dayanışmamızın daha üst seviyeye çıkması, temel sorunlarımızın çözümü  için destek bekliyoruz. Bizlerin bu faaliyetleri gönüllülük esasıyla, memleket sevgisi ve vefa hissiyle  yaptığımızı ve her birimizin ailevi ve mesleki sorumluluklarımızın olduğunu ve buna rağmen profesyonel olarak dernekçilik olgusu ile hizmet versek bile her zaman düşünmenizi ve desteklerinizi istirham ediyoruz.
Toplumsal yaşamın büyük değişimler gösterdiği, bilgi toplumu denilen bir sürecin yaşandığı bu günlerde derneğin bir penceresi olan İnternet sitemizin güncel ve verimli bir hizmet verebilmesi için hepinizin desteğine, beğenisine ve yapıcı öz eleştirisine ihtiyacımız var. Lütfen görüş ve önerilerinizi, projelerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin.
İnsan için en büyük zenginliğin geride bıraktığı güzel anılardan, hayır, hasenat ve hizmetlerden oluşan hoş bir Sada olduğu düşüncesi ile gönüller yapma gayretindeyiz. Niyetimiz hayır ve akıbetimizin de hayır olması temennisi ile bu kutsal vazifelerde herkesi görev yapmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır.
Derneğimiz, 2006 yılında kurulmuş, uzun sayılabilecek bir tecrübe dönemini geçirmiş, bünyesinde tüzüğünde öngörülen kollar kurulmuş ve çok yönlü çalışmalar yapmış ve derneğimiz iftihar edilecek başarılar elde etmiştir.
Bir derneği kurup vücuda getirmek ne kadar büyük bir meziyet ise onu yaşatmak, geliştirmek ve ilerletmek ondan da büyük bir çalışma ve azim ister. Burada bütün sorumluluğu ve bütün işleri, üyeler tarafından seçilmiş birkaç kişinin sırtına yüklemek muhakkak ki büyük bir haksızlık olur. Gönüllü olarak vazife alan tüm arkadaşların, yürüttükleri faaliyetler çerçevesinde sizlerin maddi ve manevi desteklerine ihtiyaç duyacakları unutulmamalıdır.
Saygıdeğer Üyelerimiz,

Size hizmet etme onurunu bizlere verdiğiniz için teşekkür eder; bu şerefli hizmette yolumuza devam ederken sizlerin de her türlü maddi ve manevi desteklerinizle bize güç kalacağınızdan eminiz.

 4. Dönem Dernek Başkanı

Mehmet Uçkan

Yorumlar



  • Yazının Tarihi: 20 Haziran 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş
Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

Başkanlarımız

Image Map

Sosyal Yardımlar

Ziyaretçi Sayacı

3626144