Ali İhsan Öztürk 3 ayrı dalda ödül almaya hak kazandı.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin basın fotoğrafçılığı dalındaki en prestijli yarışma olan Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması’nda ödül kazanan fotoğraflar belirlendi.

Özalp İlçemizin Seydibey Köyünde 1959 Yılında Dünyaya Gelen Ali İhsan Öztürk Ortaokulu Özalp’ta Lise Eğitimini Van’da Tamladıktan Sonra 7 Yıl İhlâs Haberde Çalıştıktan Daha Sonra Van Halkla İlişkiler Basın Servisinde Çalışmış Olup 10 Yıla Yakındır Anadolu Ajansta Foto Muhabirliği Yapmakta.

İlçemizin yetiştirdiği Ali İhsan Öztürk, başarılı çalışmalarına yenilerini daha ekledi. Öztürk, katıldığı TFMD yarışmasında 3 ayrı ödül alarak adeta adını markalaştırdı. haberozalp.net olarak aslen Seydibey Köyü’nden olan ve ilçemizden yetişerek başarı çıtasını her geçen gün yükselten fotoğrafçı Ali İhsan Öztürk’ü başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

TFMD özel ödülü Ali İhsan Öztürk (Anadolu Ajansı)

Yılın çevre fotoğrafı ikincisi Ali İhsan Öztürk – ANADOLU AJANSI

Yılın spor fotoğrafı ikincisi Ali İhsan Öztürk – ANADOLU AJANSI