Nihat Bozkuş

Yoğun göç nedeniyle kültürel yaşantılarımız yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Coğrafi uzaklıkları insani yakınlıklarla aşmayı kendine şiar edinmiş derneğimiz ve üyeleriyle Kuruluşundan bu yana 7 yılı aşkın suredir Faaliyet gösteren Derneğimiz kazanmış olduğu birikimi ile İstanbul ve Memleketlimizde kültürel yaşantılarımızı Korumayı sürdürmektedir.
Kuruluş günlerimizdeki zor şartları ve olanakları düşündüğümde, bugüne kadar birlikte olduğumuz arkadaşlarımızı özverili, sabırlı ve kararlı çalışmaları nedeni ile kutlamak isterim. Çalıştığımız insanlara her zaman güvendik ve onların da güvenini kazandık. Bugün, dinamik, becerili ve başarılı Yönetimimiz ile planladığımız hedefleri yakalamış olmaktan mutluluk duyuyorum.
Çalışmalarımızın üzerinde yükseldiği asıl anlayışımız ise, kapsamlı bir toplumsal dönüşüm projesidir. Bu amaca ulaşmanın olmazsa olmaz koşullarından biri de katılımcı bir anlayışı hayata geçirmektir.
Birikimimiz, imkânlarımız ve deneyimli Arkadaşlarımla çok daha önemli projelere adımızı yazacağımıza inancım tamdır. 30 Mart Yerel Seçimler sürecini başarılı ve huzur ortanımda geçmiş ve ülkemizin içinde bulunduğu kaos ve en önemlisi Çözüm Süreci ve bu sürece her koşulda sahiplenenlere ve Bu Ateşe Benzin Olmayan Her Kese Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum Huzurunuzda Önlerinde eğiliyorum .
Nice projelere hep birlikte imza attık ve daha nicelerinin de üstesinden hep beraber gelmeyi ümit ediyorum.

Nihat Bozkuş

Dernek Başkanı