Birinci Takıma Sürpriz Hediye

Takımı Başkanları, Teknik Direktörleri ve Takım Kaptanları büyük emeği ve yeni kadrolarla bu yıl turnuvaya 18 takımla yeni bir renk ve heyecan getirdiler. Tüm takımlar arkadaşlarıyla iyi bir uyum içerisinde, güzel, disiplinli ve göze hoş gelen futbolları ile takdir topladılar.

Turnuvaya Grup lideri olarak Yarı Final Maçlarına başlayan Özalp Spor, Milan Engız Spor, Mamedelan Spor ve Seydibey Spor karşılaşmalarında buraya kadar gelmelerinin tesadüf olmadığını adeta kanıtladı. İstek azim ve disiplinle herkesi şaşırtan güzel bir oyunla Turnuvada en centilmen oyunu oynayarak seyircilerde ve taraftarlarında takdir topladılar Kendilerini tebrik ediyoruz.

En uzun süren final maçı

Finale adlarını yazdırdılar tam bir final maçı sergilediler yani işte final budur dedirten bir maç berabere ve penaltılarla biten bir maça fazla bir yorum yapmaya gerek olmadığı, fakat burada önemli olan maçın tam bir dostluk, kardeşlik havasında geçmesi ve maç sonunda şimdi ve her zaman olduğu gibi iki kardeş takımın birbirlerini tebrik etmesi önem kazandı. Bende Özalp Spor Takım Başkanı olarak bütün takımlarımıza aynı inanç ve saygı içerisinde turnuvayı bitirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Final karşılaşmasında başarı gösteren takımlara ödlüleri görkemli bir törenle

1.Olan Şampiyon Engız Spora 1.lik kupası Dernek Başkanı Sn. Ekrem Eralmaç

2.Olan Mamedelan Spora 2.lik kupası Sportif faaliyetler başkanımız Yılmaz Yaraş

3.Olan Seydibey Spora 3.lük kupasın Meclis Üyesi Mustafa Eralmaç ve Sedef  inşaat yönetim  kurulu başkanı Şahabettin Suru

4.Olan Özalp Spora Centilmenlik kupası Özalp Spora sponsorluk yapan Aktif  Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları  Dernek Başkanı Sn. Mehmet Işık tarafından verilerek ve birinci takıma ise sürpriz hediye hakkında bilgi vermeyerek bizleride merakla turnuvanın sonuna kadar bekleten Dernek Yönetimi Sürpriz kararını açıklayan Başkan Ekrem Eralmaç M.Engız Sporu mutluluğa boğdu. Sürpriz hediye hakkında bilgi veren dernek başkanı Sn. Ekrem Eralmaç mükemmel uyum içerisinde, güzel, disiplinli ve göze hoş gelen futbolları ile takdir toplayarak Finale adlarını yazdıran M.Engız takımının posterlerinin Özalp’in ve köylerinin girişine astırarak onure edeceklerini dile getirdi.

Turnuvanın gerçek amacı olan amatör futbol takımını kurmak için gerekli çalışmaların başlatılacağını ve gözlem komitesi tarafından seçilen futbolculara iş imkanı sağlamak amacı ile belediye ve diğer kurumlarla iş birliği içinde olacakları ve bunun çalışmaları başlatıldığını söyleyen dernek başkanı Sn.Ekrem Eralmaç amatör futbol takımı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve başarılar diledi.

Haber: Fesih YORULMAZ

• Yazının Tarihi: 15 Kasım 2014