Bu bayram da çok sayıda hemşerimiz bayramlaşmak için bir araya geldi.

Dernek binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Özalp-Saray Dernek Başkanı Hüsamettin Ağar, Onursal Başkan Ekrem Eralmaç, Yöneticiler dernek üyeleri, çok sayıda hemşerileri, Akdoğu Derneği ,sanatçılar ve basın mensupları ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Onursal Başkan Ekrem Eralmaç: Cenabı hakka manevi olarak yaklaşmanın ve ona olan bağlılığın ve sevginin en yoğun olduğu tüm bu duyguları Allah (c.c.) hepinize nasip etsin. Bu güzel günlerin barışa kardeşliğe ve huzura katkıya vesile olmasını dileyerek herkesi bu anlamda duyarlılığa davet ediyor ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.

Bayramlaşma sonrası bir konuşma yapan Hüsamettin Ağar , “Bayramları hep beraber paylaşıyoruz. Manevi değerleri olan bu bayramımız Allah’ın bize vermiş olduğu bir lütuftur, nimettir. Bu bayramlarımız sevgi, kardeşlik, dayanışma, barışı paylaşmak manasındadır. Bütün İnsanların mübarek Kurban Bayramı‘nı kutluyorum” dedi.

Akdoğu Kardeş Dernek Onursal başkanı Mehmet Işık Vanlılarla beraber olmaktan Mutluluk duyuyorum ve bu topluluğunuzu birliğinizi takdir ediyorum. Bayramlarımız sevgiye, kardeşliğe, dayanışmaya ve barışa katkı Sunmasını temenni ediyorum.  Bütün İnsanların mübarek Kurban Bayramı‘nı kutluyor ayrıca Melehesnlilerin bayramını kutluyorum

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014

• Necmettin Yalın / 8 Nisan 2016:
  • Mehmet Kaya / 29 Aralık 2015:
  • Ekrem Eralmaç / 22 Aralık 2015: