Değerli Üyelerimiz

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ MİSYONUMUZ

Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, sosyal ve kültürel yapımızı , sevgi ve saygı çerçevesi içinde, dostluk ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın esas alındığı, çağdaş metot ve teknikleri kullanarak, profesyonel yönetim anlayışı içinde, üyelerin bilgi,birikim ve kültürel gelişimini  esas alan örnek bir dernek olmayı amaçlamaktadır.. Yönetimde öncülük anlayışı içerisinde, üyeler arasında koordinasyon sağlayarak karşılıklı iletişim içinde olmak.

Amaç ve hedeflerimize ulaşmak için araştırma yapmayı, bunları yayınlamayı, yeniliklere açık olmayı, gelişen ve değişen bilişim ve iletişim araçlarını kullanmayı ilke edinmiştir. Bu ilkeyi siz değerli üyelerimizin ve dostlarımızın yardımıyla 3 yıldır sürdürüyoruz. Ancak üye aidatları ödemeleriniz ödeyerek derneğimize sahip çıkarak ileriye gidebiliriz.

Nisan ayında yapılacak 2.olan kongremizde oy kullanmak ve söz sahibi olmak için üye aidatlarınızı ödemelerinizi 31.03.2009 tarihine kadar ödemeniz gerekir. Derneğimize göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlılıktan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

ÖZALP-SARAY DERNEĞİ

YÖNETİM  KURULU