Değirmigöl Spor Dernek Yönetimiyle

Derneğimizce bu yıl 3. düzenlenen ve geleneksel hale getirilen futbol turnuvasında 3. Olan Değirmigöl Spor Takım Başkanı ve Reform tekstil ve Matbaacılık San.Tic.Lit.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nizamettin Gülaçarın dernek yönetimini ve futbolcuların onuruna verdiği yemekte yöneticilerle futbolcuları bir araya geldi.

Değirmigöl Spor Takım Başkanı ve Reform tekstil ve Matbaacılık San.Tic.Lit.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nizamettin Gülaçar Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran, Dernek Başkanı ve bütün yöneticilerine sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyorum hepimize afiyet olsun diyerek yemeğe başlandı.

Yemekte hem teşekkür hem de önümüzdeki sene için turnuva hakında önerileri  dile getiren Değirmigöl Spor Takım Başkanıve Reform tekstil ve Matbaacılık San.Tic.Lit.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nizamettin Gülaçarın hoş bir sohbet havasında geçen konuşması herkesi dinlendirdi.

Dernek başkanı Sn. Ekrem Eralmaç her yıl düzenlemekte olduğumuz ve dostlarımızla sevenlerimizle birlik ve beraberliğimize vesile olan turnuvamızda kaynaklanan bu güzel ortamda yine bir araya gelmiş bulunmaktayız. bu günlerde dostlarımızla birlikte olmanın ve bir şeyler yapabilmenin hazzı içerisindeyim. Bu yemekte bizleri bir araya getirdiği, birlik ve beraberliğimize sebep olan Değirmigöl Spor Takım Başkanı Sn. Nizamettin Gülaçara tekrar teşekkür ederim.dedi.

Bu gecede bizleri onurlandıran, Dernek Başkanı ve bütün yöneticilerine ve davetimize mazeretlerinden dolayı gelemeyeceklerini telefonlarla üzüntüleri ile belirten diğer yönetici arkadaşlarınıza da teşekkür ediyorum sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyorum

Haber : Fesih YORULMAZ

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014

• Necmettin Yalın / 8 Nisan 2016:
  • Mehmet Kaya / 29 Aralık 2015:
  • Ekrem Eralmaç / 22 Aralık 2015: