Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Sn. Cemalettin Şevli Makamında Ziyaret

Dernek Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç, 2.Başkan Sn. Hüsamettin Ağar, Kurucu Üyemiz  Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Sn. Cemalettin Şevli makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Sn. Cemalettin Şevli Dernek Yönetiminin sık sık ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti diler getirerek çalışmaları yakından takip ettiğini çalışmaları takdire şayan bulduğunu ve bu çalışmaların devamı için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını dile getirerek İstanbul buluna İkamet eden hemşerilerine bir çağrıda bulundu Özalp-Saray Kültür Merkezinin Sosyal Tesislerini Aktif kullanmaya ve sahiplenmelerini istedi.  Ayrıca hayırsever iş adamlarında bu güzelim kültür koruyuculuğu yapan ve hemşerilerine sahip çıkıp onların sıkıntılarına yardımcı olan bu Özalp-Saray Dernek Yönetimine destek çıkmalarını isteyerek Başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Dernek Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç ve beraberindekiler bu sıcak karşılama karşısında Memnuniyeti dile getirerek desteklerinde ve bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı teşekkür ederek ayrıldılar.

Haber:Fesih Yorulmaz

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014

• Necmettin Yalın / 8 Nisan 2016:
  • Mehmet Kaya / 29 Aralık 2015:
  • Ekrem Eralmaç / 22 Aralık 2015: