Derneğimiz Kardeş Okullar Arasında Köprü Oldu

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi ile Özalp Boyaldı İlk Öğretim Okulu Kardeş Oklu Dayanışması Çerçevecinde Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Aytaç Özdemir, Öğretmenleri ve Öğrencileri ile İcra Kurulu Başkanımız Hüsamettin Ağar tarafından Başlatılan Yardım Kampanyasında Toplanan Malzemeler Kurucu ve Onursal Başkanımız Ekrem Eralmaç ile Dernek Başkanımız Nihat Bozkuş Tarafında Van Gölü Turizm Müdürü Sait Özaydın Vasıtasıyla Van’a Gönderildi Van’da İlçe Mili Eğitim Müdürü Salih Aksoy ile Özalp Boyaldı İlk Öğretim Okulludan Hasan Hüseyin Duyum Tarafından Alınarak İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılacak .

• Yazının Tarihi: 16 Aralık 2015

Bu yazıya 1 Yorum Yapıldı.

• Anonim
    17 Aralık 2015 01:29