Derneğimiz Kardeş Okullar Arasında Köprü Olmaya Devam Ediyor

Esenkent Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu ile Özalp Yukarı Ayazca İlk Öğretim Okulu Kardeş Oklu Dayanışması Çerçevecinde Esenkent Zübeyde Hanım İlköğretim Okul Müdürü Menderes Üstün, Öğretmenleri ve Öğrencileri ile 2.Başkanımız Mehmet Uçkan tarafından Başlatılan Yardım Kampanyasında Toplanan Malzemeler Kurucu ve Onursal Başkanımız Ekrem Eralmaç ile Dernek Başkanımız Nihat Bozkuş Tarafında Van Gölü Turizm Müdürü Sait Özaydın Vasıtasıyla Van’a Gönderildi Van’da Özalp Yukarı Ayazca Muhtarı Nebi Akyol ile Yukarı Ayazca İlk Öğretim Okuludan Aynur Cansever Tarafından Alınarak İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılacak .

• Yazının Tarihi: 23 Ocak 2017