Derneğimzin 2. Katın Yapımına Başlandı

Tamamlanan 1.( Bodrum) katı düğün salonu olarak hizmete hazır hale getirilerek gelir getirmeye başladı. 2. Katı Bay-Bayan taziye ve İdari işler için kullanılmakta. 3. katta ise tamamlanmak üzere olup sizlerden gelen talepler üzerine ofisler yapılarak en geç 20 şubata kadar kıraya verilerek onlardan da gelir gelmeye başlayacak. 4. Ve 5. Katların inşaatına bu hafta içinde başlanacak bu katlar öğrenciler için ve sosyal tesis olarak kullanılacak.

Özalp-Saray Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ekrem ERALMAÇ binasının temel atma töreninden bu yana hayırsever  dostlarımızı yönetim kurulu olarak  sık sık ziyaret ederek dernek hakında bilgi vererek yardımlarını istediğini ve bu ziyaretler esnasında tüm hayırseverlerin yapılan bu eserin ve hizmetin takdir etiklerini her zaman destekçilerimiz olacaklarını söyledi.

Sözlerime son verirken derneğimizin kuruluşundan bu yana tüm etkinliklerinde emeği geçen her kese ve tüm çalışma arkadaşlarıma, özverili çalışmaları için bir kez daha teşekkür ederim.

Sizlerin yaratmış olduğunuz bu eseriniz için yürekten takdir etmekteyiz. Sizleri bir kez daha tebrik ediyor ve dernek yönetici arkadaşlarımın adına saygılarımızı sunuyorum.

Heber:Fesih YORULMAZ

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014