Dernek İnşaat Çalışması Son Hız Devam Ediyor

Aşkın Eczanesine kiraya verilecek olan Özalp-Saray Kültür Merkezi Konferans salonun teras katı inşası dernek yöneticilerimizin Özverili çalışmaları sayesinde bitmek Üzere.

Eczane giriş kapısı için ön tarafta yapılan kazı çalışmasında İski Su borusu patladı Dernek Yöneticimiz Aydın Ertürkmen Patlayan İski Borusuna Müdahalesi sonucu su basımın durdurdu  ve en kısa ürede bitirilecek olan inşaatın  hafriyat ve merdiven işler kaldı.

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014