Dernekte Bayramlaşma

Geleneksel bayramlaşmamız bayramın üçüncü günü derneğimizde büyük bir coşku ve sevinçle geçen Bayramlaşmamamız Üyelerimizin yoğun katılımı yanı sıra Sanatçılarımız Tuncer Özalp ve Ozan Şevket güzel müzik dinletisi ve halayların çekilmesinden sonra Van’da bulunan Dernek Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç’ın bayram tebrik mesajı okunduktan sonra Federasyon başkanı Sn. Seyithan İzsiz ve Değerli dernek başkanları Salih Salihoğlu,İsa Yavuz,Fuat Aydın,Zeynal Şata,Murat Özden,Zeki Bayram,Mehmet Yalvaç,Cihangir Balka,Nurettin Çiçek’ın katılımıyla müzik şölenine ara verildi.

Dernek 2.Başkanımız Sn. Hüsamettin Ağar; Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!Bu değerli Kurban Bayramında, Federasyon başkanımız Sn. Seyithan İzsiz ve Değerli dernek başkanları katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözü Sn. Seyithan İzsiz bıraktı.

Federasyon başkanı Sn. Seyithan İzsiz bayram mesajı ile birlikte kendi hayatına deyinerek ne şartlardan bu güne geldiğini ve derneklerimizin kurumsallaşmasının önemin deyinen Sn. Seyithan İzsiz derneklerin organize ettikleri etkinliklerin önemine vurgu yaparak bu birlik ve beraberliği hiç kimse bozmayacaktır biz birbirimize saygı ve sevgi elde bırakmadığımız sürece. Özelikle Özal-Saray derneğinin bu tur etkinliklerde organizasyon yaparak birlik beraberliğimizi pekiştirdiği için teşekkür ederek tekrara bayram kutlaması yaparak program sona erdei

• Yazının Tarihi: 15 Kasım 2014