İlçe Merkezimizde 150 Çocuğumuzun Sünnet Ettirilmesi

Derneğimizin Daha Önceki Etkinliğinde İlçemizde 1000 Çocuğumuzun Sünnet Ettirilmesi ve Şölenle Hediyeleri Dağıtılmasıyla Beraber İlçe Merkezimizde 150 Çocuğumuzun Sünnet Ettirilmesi ve Gelenek Haline Gelmesi İçin İcra Kurulu Başkanımız Hüsamettin Ağar Tarafından Organize Edilerek Tedarik edilen 150 Kişilik Malzemeler Kurucu ve Onursal Başkanımız Ekrem Eralmaç ile Dernek Başkanımız Nihat Bozkuş Tarafında Van Gölü Turizm Müdürü Sait Özaydın’la İrtibata Geçerek Van’a Gönderildi. Van’da Özalp Vakıftan Sosyal Yardın ve İnceleme Görevlisi Özcan Eşiyok Tarafından Alınarak İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılacak .

Özelikle  Van Gölü Turizm Müdürü Sait Özaydın Bu Tur Etkinliklerimizde Bizleri Yalnız Bırakmayarak ve Destek Vererek  Katkısından Dolayı Şükranlarınızı Sunuyoruz.

• Yazının Tarihi: 7 Nisan 2016