İŞ ve İŞÇİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI

Özalp-Saray Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Eralmaç, Türkiye’nin şu anda istihdam alanındaki manzarasına bakıldığında bir tarafta iş arayanların, diğer tarafta eleman arayan var olduğunu kaydeden Eralmaç, “Bu iki grupta aradığını bulamamaktan şikâyetçi. İş ve işçi arayanların planlamasına başlayarak, buna göre yola çıkmak için yeterince zaman kaybettik. Artık bu yola girmek için daha fazla beklememeliyiz” Beraberliğimizin öneminin arttığı, örf ve adetlerimizin yaşanmasına daha fazla ihtiyaç duyulduğu, ekonomik sorunların özellikle büyük şehirlerde kapı komşusunu bile tanıttırmadığı bir ortamda derneklerin öneminin kat kat arttığı dönemde Toplumsal roller ne yazık ki bu alana ilgiyi desteklememekte biz dernek olarak tüm hemşerilerimizi ve bize başvuranları buluşturacağız.

Bu güne kadar beraberce yapmış olduğumuz organizasyonlar ve dernek faaliyetlerinde hep yanımda olan sayın dernek yönetimi kurulu arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İş ve İşçi buluşturma organizasyonunda da başarılı olacağımızı ve iş arayanlar ile eleman arayanları buluşturma noktasından ziyade takipçileri olacağız. Diye konuştu.

• Yazının Tarihi: 14 Kasım 2014

• Necmettin Yalın 8 Nisan 2016