Kadıoğlu “Birlik ve Beraberliğimizi Korumamız Gerekir”

Özalp Saray Derneği Tarafından Artık Geleneksel Hale Gelen Kahvaltı Programı Dernek Genel Sekreterimiz Mehmet Uçkan Tarafından Sunumu Yapılandı. Program Belediye Başkanı Sn. Necmi Kadıoğlu ve İş adamları yanı sıra Özalp’in önde Gelen İsimlerini de Bir araya getirdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Başta Olmak Üzere, Başkan Yardımcıları Mustafa Akboğa, Ünsal Kıraç, Meclis Üyeleri Mustafa Eralmaç, Metin Karakoç, Serkan Kara, Mehmet Adıgüzel, Başkan Danışmanı Abdurrahman Teymur, Doç.Dr. Mehmet Çelik, Van Vakfı Genel Sekreteri Nizamettin Ağar, Van Federasyonu Başkan Vekili İsmail Ayaz, İş Adamları Seyfettin Başkan, Halil Yılmaz, Ayhan Gökçe, Erol Temel, Vehbi Almalı, Nizamettin Gülaçar, Kardeş Dernek Akdoğu Derneği Onursal Başkan Mehmet Işık, Yönetimden Dr. Harun Kaya, Abdulgafur Erkaymaz Vanlı Sanatçılarımızdan Mıhemedı Serhedı, Tuncer Özalp, Metin Avaşin Basın Mensupları Ve Çok Sayıda Dernek Yöneticisi Ve Temsilcileri  Katıldı.

Programda Yaptığı Açılış Konuşmasında Van Özalp-Saray Dernek Başkanı Hüsamettin Ağar Dernek Faaliyetleri Hakkaında Şunları Söyledi; Biz Öğrenci Yurdunun İnşası işe İlgilenirken Birtaraftanda Öğrencilerimize Burs Vermenin ve Dernek Hizmet Aracı ALmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz.Ve Bu Anlamda  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Derneklerine Maddi Ve Manevi Desteklerini Esirgemediğini Belirterek Teşekkür Etti. Ağar “ Derneğimizi Kurduğumuz Günden Bu Yana Desteğini Hiçbir Zaman Bizlerden Esirgemeyen, Birlik Ve Beraberliğimizi Sağlamamıza Yardımcı Olan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nu Burada Ağırlamaktan Onur Duyuyoruz. Her Zaman Vanlıların Yanında Olan Ve Bizleri Yalnız Bırakmayan Başkanımıza Teşekkür Ediyorum ”Dedi.

Kahvaltı Programına Katılan Doç. Dr. Mehmet Çelik Birlik Ve Beraberlik Mesajları Vererek Barış Süreci İle İlgili Düşüncelerini İfade Etti. Çelik “ Barış Benim Bir Adım Sizin Bir Adım Gelmenizdir. Barış Eşitliktir. Bu Ülkede İnsanlar Yıllarca Birlik Ve Beraberlik İçinde Yaşamıştır.  Kürt’ü de Türk’ü de Kardeştir” Dedi.

Kadıoğlu “Birlik Ve Beraberliğimizi Korumamız Gerekir”

Vanlıların Hemen Her Etkinliğinde Yanlarında Olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Yaptığı Konuşmasında “ Aranızdaki Birlik Ve Beraberliğiniz Bozulmasın, Kardeşliğiniz Daim Olsun. Bizim Amacımız Ülkemizin Daha Yaşanır Seviyelerde Olması, Birlik Beraberliğin Ve Aynı Zamanda Kardeşliğimizin Bozulmamasını Sağlamaktır. Eğer Bu Birlikteliğimiz Bozulmadığı Takdirde Gelecekte Ülkemizi Daha İyi Yerlerde Göreceğimize Emin Olabilirsiniz” Dedi.

Derneğimizin Onursal Başkanı Ekrem Eralmaç Yaptığı Kısa Konuşmasında Başkan Kadıoğlu’na Bugüne Kadar Sunduğu Desteklerinden Dolayı Teşekkür Etti.

HABER:Fesih YORULMAZ

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014