Kitap Kampanyasına Destek Verenler

KİTAP KAMPANYAMIZA BAĞIŞTA BULUNANLAR VE AÇIKLAMALARI

1. Gerçekten eğitim görmüş bir insan yetiştirmek için gerekli olan başka bir şey daha var – o da, insanın öbür insanlar karşısında her zaman duyması gereken bir toplumsal sorumluluk duygusudur. Geleneğin zenginliğini kuşaktan kuşağa aktarmakta en önemli araç ötedenberi okul olmuştur. Bu gerçek çağımızda eskisinden daha da belirlidir. Çünkü ekonomi hayatının gelişmesiyle, gelenek ve eğitimden sorumlu olan aile bir hayli zayıflamıştır. Bu yüzden de insan topluluğunun devamı ve sağlığı eskiden daha çok eğitime bağlı kalmaktadır. diyen Dernek 2.Başkanımız Sn. Hüsamettin AĞAR‘a Yeni nesillere armağan sloganı ile başlatılan kitap kampanyasına İlgisinden , eğitime verdiği önemden ve Bağışladığı Ansiklopediler için kendisine teşekkür ederiz.

u6

• Yazının Tarihi: 14 Kasım 2014