Memorial Hastanesine Tedavi Gören Sn. Necip Kartal’ı Dernek Yönetimimiz

IMG-20151122-WA0000

Memorial Hastanesine Tedavi Gören Van Gölü Turizmin Sahibi Sn. Necip Kartal’ı Dernek Yönetimimiz Adına Kurucu ve Onursal Başkanımız Ekrem Eralmaç, Dernek 2.Başkanımız Mehmet Uçkan, Dernek Genel Sekreteri Turan Katıldı,  İcra Kurulu Başkan Yrd. Erdal Ebinç, Halkla İlişkiler Başkanı Musa Önlüer ve Üyelerimizden Cafer Akanöz Ziyaret Ederek Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundular.

IMG-20151122-WA0002

Kurucu ve Onursal Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç Sizin Gibi Değerli Büyüklerimize İhtiyacımız Var Ve İnanıyoruz Ki En Kısa Zamanda Rahatsızlığını Yeneceğinizi Tekrar. Geçmiş Olsun.  Necip Babaya Allahtan Acil Şifalar  Dileyerek Ayrıldılar.

• Yazının Tarihi: 23 Kasım 2015

Image Map