Noşar Belediye Başkanı Sn.Zeki Erbulun’un Derneğimize Ziyareti

Zeki ERBULUN; 1960 Van ili /Özalp İlçesi’ne bağlı Sağmalı Beldesinde doğdu. İlköğretimini Sağmalı İlköğretim Okulunda tamamladı. 8 çocuklu bir ailenin son çocuğu olup küçük yaşta babasını kaybetti. Askerlik görevini Manisa’da İnzibat olarak tamamladı. Erbulun öncesinde ticaretle uğraşmış olmakla beraber 1989-1992 yılları arasında Sağmalı Beldesinde muhtarlık görevi yürütmüştür. 2009 yılında ise sağmalı belediye başkanı olarak seçilmiştir. Halen aynı görevde devam etmektedir.Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Derneğimize yaptığı ziyaretten ve derneğimizin faaliyetlerin den duyduğu memnuniyeti ve örnek bir dernekçilik anlayışıyla Bu Metropolde Sosyal ve kültürel faaliyetleri bu şekilde yürütülmesinin verdiği heyecanı dile getirerek çalışmaların devamını diledi.

Haber :Fesih Yorulmaz

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014