Okyanus Kolejine Teşekkür

Geleceğimiz Olan Çocuklarımız İçin Her Şeye Katlanan ve Kendilerini Geleceğimizin Teminatı Gençlerimizin, Çocuklarımızın Eğitimine Adayan OKYANUS KOLEJI Yönetiminin,

Van Özalp Hacıali Mahallesi Nurali İlkokuluna Göndermiş Olduğunu Giyim Yardımınızdan Dolayı

Siz Değerli Okyanus Koleji Yönetimine ve İstanbul İle Van Arasında Köprü Olan Emeği Geçen Özalp Saray Derneği Yönetimine, Kurucu ve Onursal Başkanı Sn. Ekrem ERALMAÇ’a Teşekkür Eder Şükranlarımızı Sunarız.

Okul müdürü VEDAT SAYRIM                                Sınıf Öğretmeni Ferzende ATEŞ.

• Yazının Tarihi: 9 Şubat 2017