Onursal Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç’ın Annesi Taziyesinin Kabulu

Onursal Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç’ın Annesi Hacı Hacer Tedavi Haseki Hastanesinde Vefat Etmişti. Cenazesi Derneğin Yanındaki Camide Hazırlanarak Van Gönderildi ve Akköprü Aile Mezarlığına Defnedildi. Van’daki Taziye Kabulünde Sonra 15.11. 2015 Tarihlerinde Derneğimizde Taziyesi Devam Etti. Tekrar Merhumeye Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı Dileriz.

ÖZALP-SARAY DERNEK YÖNETİMİ

FOTO GALERİ İÇİN TIKLA >>>>

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2015

Bu yazıya 1 Yorum Yapıldı.

• Ekrem Eralmaç
    17 Kasım 2015 14:03