Özalp Belediye Başkanı Sn.Murat Durmaz’ın Derneğimize Ziyareti

Özalp Belediye Başkanı Sn.Murat Durmaz ve BDP Özalp İlçe Başkanı Yakup Almaç Derneğimize  Ziyaretlerinde Dernek Başkanı ve yöneticilerimizle  ile bir süre görüşen Başkanı Durmaz, Dernek faaliyetler ve binada incelemelerde bulundu.

Dernek Başkanımız Sn. Ekrem Eralmaç,  dernek yöneticileri Belediye Başkanı Sn. Murat Durmaz’ın ve BDP Özalp İlçe Başkanı Sn. Yakup Almaç "Derneğimize yaptığı ziyaretin kendilerini memnun ettiğini, belirten dernek başkanımız Ekrem Eralmaç "Özalp ta belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve belediye başkanı Sn. Murat Durmaz’ın kısa zamanda çok başarılı çalışmalara imza attığını bu sebeple kendilerini taktir ediyor başarıl arılarının devamı diliyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Murat Durmaz Özalp dışında bulunan Özalp’lıların, ilçede yaptıkları hizmetlerin takip edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber :Fesih Yorulmaz

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014