Özalp-Saray Derneği olarak hiç bir zaman olduğu kadar demedik olmalı dedik

Özal-Saray Derneği olarak hiç bir zaman olduğu kadar demedik olmalı dedik ve elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık, yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Derneğimizin Ön cephesinin Montalaması için Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Bedrettin Akyol tarafından malzeme ve işçiliği karşılandı.

Derneğimize verilen maddi ve manevi desteklerden dolayı üyelerimizden, hayırsever işadamımız Sn.Fesih Dilek’linin İskele Göndermesiyle  Ön cephesinin Montalaması tamamlanmış bulunmaktadır.

Derneğimizin Konferans salonun iç dekorasyonun ve iç tahdilat için Sn. Fesih Oktay ve Sn. Recep Tanrıtanır malzemelerini üstlenerek yapılmıştır.

Bu yılda da inşaatımızın diğer katlarını inşasına başlanacağına inanıyoruz. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimize hizmet için de gereken duyarlılığı ve işbirliğini gösterdiğinden dolayı  Hepinize teşekkür ediyor,Huzur, mutluluk, başarı ve amacımıza katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ederek hepimize hayırlı olsu.

Haber:Fesih YORULMAZ

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014