Özalp-Saray Derneğin Yine Bir İlke İmza Atı

Tüm organizasyonlarda ve etkinliklerde en iyisini yapan 26.04.2009 tahinide 2.olağan kongrede bir daha görüldü. Derneğin önemli dönemeçlerinden biri olan bu kongrede Katılımın oldukça yüksek düzeyde olduğu ve Üyeliği aktif olan 538 üyeden 439 üyenin oy kullandığı İki listeli kongreye gidilen Özalp-Saray Kültür ve Dayanışım Derneğine yaraşır şekilde geçti. En önemlisi de kongrenin seviyesi, katılımcıların tavrı, konuşma üslupları da oldukça başarılıydı. Bu kongre bir şeyi çok açık ortaya koydu. Bugüne kadar gelen sürece yönetimden memnun, ciddi bir inancı ve desteği var. Bu inancı ve desteği pazar günü açık ve net bir şekilde görüldü.

Başkanın ve yönetimin kongredeki tavırları ve olgunlukları da konumlarına yakışır şekildeydi. Başkanın final konuşmasından anlaşılan, yapılan eleştirilerden hiç kimsenin samimiyetini sorgulamadan gerekli mesajları verdi.
Bu dernekte bugüne kadar hem parasını hem sevgisini hem emeğini ortaya koymuş hayırsever iş adamlarımız kongrede söz hakkı verilmiştir.

Yeniden büyük bir oy farkıyla başkan seçilen Ekrem Eralmaç son konuşmasında yine hayalindeki ve gerçekleştirmek istediği tavrıyla samimiyetiyle şöyle devam etti.

“Seçimler olgunluk içerisinde yapılmıştır. Seçime katılan, bize oy veren-vermeyen herkese, ayrıca seçim sürecindeki tutumlarından dolayı teşekkür ederek. Böyle genel kurullar da öncesinde güzel sözler söylenir. Fakat bazen konuşulanlar o salonda kalır. Burada verilen birlik ve beraberlik mesajları salonda kalmasın. Kırgınlık, küskünlük olmaz diyen eski ve yeni başkan Ekrem Eralmaç Derneğimizin ufkunu açacak çalışmalar yapacaklarını söyleyerek herkese hayırlı olmasını diledi

• Yazının Tarihi: 15 Kasım 2014