Özalp-Saray Derneğinden Özalplı Öğrencilere Burs

Dernek olarak hedeflerimizin büyük bir bölümünü başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğu ile birlikte ileriye yönelik başka hedef ve projelerimizi hayata geçirmek ve bu hedeflerimize başta siz değerli hayırsever dostlarımız ve üyelerimizin desteği ile başarı ulaşmış ve kendini finanse edecek duruma gelmiştir.

Dernek Başkanı Hüsamettin Ağar konuşmasının devamında Bir yıllık varlık istersen buğday, on yıllık varlık istersen ağaç, yüz yıllık varlık istersen insan yetiştir ve insan yetiştirme projelerine dahil olmamız kaçınılmazdır. Bu bağlamda,  Öğrencilerimizin eğitimlerinde çok önemli bir rol üstlenmiş bulunmaktayız. Öğrenci eğitiminde sorumluluklarımız bulunmaktadır.

Günümüz koşullarında çocuk yetiştirmenin önemini ve güçlüğünü biz anne baba olarak bizzat yaşamaktayız Öğrencilerimizi ahlaki bütünlük, evrensel akademik ve etik ilkeler ile ulusal ve toplumsal değerlerimiz çerçevesinde eğitmeye dikkat etmeli, ancak bu şekilde gençlerimizi ilkeli, yaptığı işe saygı duyan ve erdemli bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunabiliriz.

Hedef ve projelerimi önemlilerinde birisi  Öğrenci yurdu idi. Ancak İnşaatın Kalan Kısmının Tamamlanmaması nedeniyle mevcut olanaklarla Özalp’lı Öğrenciler burs vererek Eğitime katkımızı bir nebzede olsa sunmanın mutluluğu içindeyiz.

Bu Kampanyaya katılmak isteyen hayırsever dostlarımız ve üyelerimizin derneğimizle irtibat geçmeleri rica olunur

Son Başvuru Tarihi

01 Ekim – 01 Kasım