Pirmeyremli Nevzat Yaşa Trafik Kazası Sonucu Vefat Etmiştir.

Pirmeyremli Nevzat Yaşa Evini İstanbula Taşırken D-100 Karayolu Muradiye köyü mevkiinde sabah saat 08.30 sıralarında, direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı. Trafik Kazası Sonucu Vefat Eti.
         Cenazesi Derneğimizin Yanındaki Camide İkindi Namaza Müteakiben Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Gülbahçe Mezarlığına Defnedildikten Sonra Taziyeleri Derneğimizde İftar Yemeği Verilerlek   Kabul Edilmiştir.  Merhuma Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Baş Sağlığı Dileriz.

HABER:Fesih Yorulmaz

• Yazının Tarihi: 21 Kasım 2014