Porf.Dr.Ahmet Özer’in Derneğimizdeki Sohbeti

1960 yılında Van’da doğdu. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi (H.Ü.) Felsefe Bölümünden mezun oldu. Birçok ulusal ve yerel TV ve Radyoda açık oturum ve söyleşiye katıldı, ulusal ve yerel gazetelerde köşe yazıları, araştırma ve incelemeleri yayınlandı. Kendi alanında yazılmış on iki kitabı ve bir adet romanı bulunan Özer, 2001 yılında YÖK tarafından Süleyman Demirel Üniversitesine gönderildi. 2009 yılında profesör olan Ahmet Özer halen bu üniversitenin Sosyoloji Bölümünde, Genel Sosyoloji ve Metodoloji Ana Bilim Dalı başkanı olarak görev yapmaktadır.

Derneğimizde yaptığı hoş söyleşiniden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Haber :Fesih Yorulmaz

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014