Şehrivan Gazetesinden Aziz Aykaç Derneğimize Ziyaret

Şehrivan Gazetesinden Aziz Aykaç, Van il özel idaresi halkla ilişkiler müdürü Sabri Aykaç ve İş Adamı Burhan İnan Özalp-Saray Derneğini ziyaret etiler. Ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sn. Ekrem Eralmaç Hemşerilerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Dernek çalışmaları hakkında bili alan Şehrivan Gazetesinden Aziz Aykaç İstanbul gibi bir Metropol de buradaki Vanlıları bu çatı altında toplayarak birlik beraberlik ve soysal kültürel faaliyetleri hakkıyla kurumsulaşarak yapan Özalp-Saray Dernek Yönetimini ve Dernek Üyelerini kutluyorum başarıların devanı mı diliyordum dedi.

Şehrivan Gazetesi olarak, okurlarımızı en sağlıklı, en doğru haberlerle bilgilendirmek için, bu kez de İstanbul, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Yalova, Bursa yollarını yön aldık Amacım gazete haberlerimizle hem Van sınırlarını aşmak, hem de dışarıda bulunan Vanlıları birer birer keşfedip ortaya çıkarmaktır. Ana sebep ise ülkenin her yerinde Van nasıl görülüyor,

Vanlı nerede, Şehrivan orada olacak. Bu projemizi aralıksız devam edeceğiz. Hem bizzat kendimiz, hem de İstanbul ve Ankara temsilcilerimiz kanalıyla, tüm ülkede topladığımız bilgileri, bulduğumuz Vanlıları sizlerle burada paylaşacağız, buna gayret gösteriyoruz.

Özellikle son zamanlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakından izlediği ve önemsediği Van kenti nereye gidiyor, Van dışında yaşayan Vanlılar ne yapıyor, ne ile uğraşıyor, siyaset konusunda kim, neyi arıyor? İş dünyasında söz sahibi isimler kimler? Ülkenin yönetiminde etkili Vanlı isimler nerede ve ne derece başarılı? Bunları araştırıyor, bunlarla konuşuyoruz.

Dedik ya, Türkiye kazan, Şehrivan kepçe olacak. Biz arayacağız, bir bir bulacağız Vanlı insanlarımızı. Onları Van gündemine taşıyacağız, onları tartışacağız. Bakıyoruz İstanbul da bu dernek bu faaliyetlerin hemen hepsini yapıyor

İyi ürünleri ortaya sermek mümkünmüş. İstanbul gibi bir Metropol de zamanın da para kadar önemli olduğu ve yapılan her şeyin bir karşılığı olduğu bu şehirde bunca sıkıntılar arasında böylesine bir eseri ortay koymak, hizmet sunmak ve birlik beraberlik içinde görmek gurur verici bir olgu bundan dolayı kutluyorum dedi.

• Yazının Tarihi: 17 Kasım 2014