Sn. Orhan Özbey’i makamında ziyaret

Yönetim Kurulu Üyelerimizden 2.Başkanı Sn. Hüsamettin Ağar, Genel Sekreterimiz Sn. Mehmet Uçkan, Muhasibimiz Sn. Cesim Çiçek ve İdari işlerden sorumlu Sn. Mustafa Yiğit Kültür Dershaneleri ve Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan Özbey’i makamında  ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Sn. Orhan Özbey derneğimizi Sevgi ve özverinin hizmete dönüştüğü yer olarak tanımladı ve çalışmalarımızı , faaliyetlerimizi takip ettiğini ve takdire şayandır dedi. Öğrenci yurdunun tamamlanamasa için başta kendisini ve tüm hemşerilerimizi yardım etmeye davet etti.

2.Başkanı Sn. Hüsamettin Ağar derneğimizin kuruluşundan bu yana büyük katkılarından dolayı Sn. Orhan Özbey şahsında tüm hayırseverlere teşekkür etti
                                                        Haber: Fesih YORULMAZ

• Yazının Tarihi: 15 Kasım 2014