Tuzla Belediyesi ve İcra Kurulu Başkanımız Hüsamettin Ağar’ın İlçelerimize Ziyaretleri

Tuzla Belediyesi Kardeş Belediyeler Kapsamında Özalp-Saray Belediyelerini Ziyaret Edeceklerini ve Özalp-Saray Derneğimizin Web Sayfasından Derneğimizin Faaliyetleri ve Van İle İstanbul Arasında Bir Köprü Görevi Yaptığını Görmüşler.

Özalp-Saray İlçelerimizi Ziyaretleri İçin Özalp-Saray Derneğimizle İrtibata Geçilmiş ve İcra Kurulu Başkanımız Hüsamettin Ağar Seyahatlerinde Kendilerine Eşlik Ederek İlçelerimiz İçin Faydalı ve İhtiyaç Duyulan Projeler Sunarak Katkıda Bulunmuştur. İlçelerimize Kültür Merkezi ve Çevre Düzenlemesi İle Park Yapını İçin Söz Alınmıştır.

Ziyaretleri Esnasında Özalp-Saray İlçelerimizin Kaymakamları Makamlarında Ziyaret Edilerek İlçelerimiz Hakkında Bilgi Alışverişinde Bulunmuşlardır. Derneğimizin Faaliyetleri Anlatılmış.Kaymakamlarımız Faaliyetlerinizin Burada da Takip Edildiğini Özelikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okullar Arası Kaynaşma ve Yardımlaşma Konuları Gündeme Getirerek Teşekkürlerini Sunmuştur.

• Yazının Tarihi: 6 Mart 2017