Yeni Dernek Sitemiz ve Reklamlarınız

35857_116159308429674_6097583_n

Dernek Başkanı

Nihat Bozkuş

Dernek Başkanı Sn.Nihat Bozkuş  Derneğimizin Sitesini Yenilenmesini ve sitesinde reklam vermek isteyenlere müjdeli açıklamalarıyla şöle devam etti.

Sokakta yürürken birileri size el ilanı vermeye çalışınca ne yapıyorsunuz? Çünkü ilanı veren kişi sadece onu almanızı istiyor ve kararı size bırakıyor. Eminim umursamadığınız oluyordur. Bu çok normal, çünkü konu ne olursa olsun gündelik yaşamda insanların dikkatini çekmek artık o kadar kolay değil.

red_cross_guerilla

Arjantin’in Buenos Aires şehrinde Red Cross tarafından dağıtılan Küresel Isınma konulu broşürlerin dikkat çekiciliğine bakın! Temaya uygun erimiş bir insandan konuyla alakalı ilanı almamak neredeyse imkânsız. Hatıra fotoğrafı çektiren bile olmuştur. Adeta bir sembol haline gelmiş ve reklamlar her zaman büyük ilgi toplamış olan hem de duygularını açmalarına, kendilerini rahatça ifade etmelerine tanık oluyoruz.

Markalaşarak, Yaptığınız şeyleri iyi pazarlayıp, tekrar yapabilmeniz… Bu ne yazık ki bahsedildiği kadar kolay değil!

Artık markalaşmaya dair bir fikirleriniz var! Ne istediğinizi biliyor gibisiniz değil mi? Bundan sonraki hedef hemen işiniz ve geliriniz artırmak olmalı… Sonra hemen yıl sonu hedefleri koyulur… Kısaca, koşturmaca başlar. Bu koşturmaca süresince işler yolundadır, fakat bir yardıma ihtiyaç vardır ki, o da reklam. Madem her şey yolunda gidiyor artık bizim de bir reklamımız olsun diyorsanız.

“Bizim de reklamımız olsun diyorsanız !”

Reklamcılık =  Biz de!

• Sizin reklam web sitemizde bir yıl boyunca yanında kalır.
  • Site ziyaretçilerinin web sitemizdeki içeriği kolayca bulabilir .
  • Yüksek Tirajlar bir ayda 13450 kişi sitemizi ziyaret etmiştir.
  • Sınırsız Yaratıcı Sunum ve Uygulamalar.
  • Kaliteli içerik sunabilen sanal reklamların ilk hedefi her zaman belli kitlelere ulaşabilmek.

Türkiye’deki pazarlama insanları, reklamla yaşayan hatta reklam soluyan pazarlama iletişimi insanlarının yani kısaca reklam insanlarının bilgi ve tartışma noktası olarak kurulan tartışma platformu reklam

Sonuç olarak sizin pazarlama ve pazarlama iletişimi kalitesine bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize.  diyerek reklamın önemine deyinen   Başkanı Bozkuş yönetim olarak sundukları bu hizmetin mutluluğunu hepimizle palaşarak hayırlı olsun…dedi.

Reklam vermek için.

Başvurmak isteyenler söz konusu reklamları için detayları

0212 620 78 79  0530 544 23 85

Haber: Fesih YORULMAZ